-

favicon

 

 favicon Ni behåller 50%

Om ni är 30 elever och säljer 10 burkar var, så tjänar ni

15 000kr

 

burk produkt bild

låda1 (1)

 

 

Tillsammans når vi våra mål!


 

  • Prisbelönad produkt

  • Bönderna får ett bättre liv

  • Ekologisk

  • Ni bidrar till en opiumfri värld

 

Såhär enkelt är det!

1

Hur mycket?

Ni bestämmer tillsammans hur mycket saffran just er klass/förening ska sälja. Varje paket innehåller 1 gram och säljs för 100 kronor.

2

Vi skickar säljpaketet

Så fort vi mottagit er beställning så skickar vi ett säljpaket till er som innehåller ert beställda saffran, en informationsfolder ni kan visa era kunder och säljtips.

3

Kostnadsfri retur

Efter 30 dagar så skickar vi en faktura till kontaktpersonen. Ni behöver alltså inte ligga ute med några egna pengar och skulle ni ha paket kvar så tar vi tillbaka dem kostnadsfritt

Beställ här!

Saffran&Co startade för 4 år sedan i skolan när vi skulle driva ett UF företag (Ung företagsamhet). Vår idé var att sälja den finaste kvalitet av saffran som finns och importera det från ett land där vi kan stötta kvinnor som har det svårt. Att den dessutom är ekologisk är en självklarhet för oss. Ända sedan dess så har vi fortsatt leverera ett högklassigt saffran till ett bra pris. Afghansk saffran har fått pris för den bästa på vår planet från Superior Taste Award 2014 i Bryssel.

Vi vill att ni som säljer vår saffran ska ha en produkt som är lätt att sälja och det bästa av allt en kvalitet som kommer få erakunder att vilja köpa nästa år också. Saffran&Co vill engagera elever till att lära sig tjäna egna pengar samtidigt som man gör en skillnad. Vi tycker att alla ska tjäna på denna krydda och därför har vi valt att endast köpa saffran direkt från kvinnorna och leverera det til er så att ni får så stor förtjänst som möjligt när ni säljer till era kunder.

leu