Köpvillkor

Priser och betalning

Priser är inklusive moms. Momssatsen på saffran är 12%. Ändras momssatsen så förbehåller vi oss rätten att ändra priser till motsvarande momssats.

Vid köp på Saffran&Co.se kan du som kund betala mot faktura, vi samarbetar med Klarna. Du har har då 14 dagar på dig att betala fakturan. Du kan även välja att betala till oss direkt med ett referensnummer som du får vid betalning och då skickas varan inom 2-3 dagar när vi erhållit betalningen.

Leveranser

Om beställningen görs innan 16 00 mot faktura så skickar vi varan samma dag. Görs betalningen till vårt konto så skickar vi varan så fort vi erhållit betalningen. Saffran&Co reserverar sig för eventuell slutförsäljning. Alla leveranser sker med Posten.

Vid transportskada så tar ni kontakt med Posten.

Öppettider

Saffran&Co.se är öppet dygnet runt och du kan lägga din beställning när du vill.

Fraktpriser

Vid köp under 500 kronor så tillkommer en fraktavgift på 39 kronor.
Vid köp över 500 kronor så tillkommer ingen fraktavgift.

Vid frågor om fraktpriser gällande företag kontakta info@saffrancompany.se

Expeditionsavgifter

Betalning med Klarna: 19 kronor
Betalning direkt till vårt konto: 0 kronor

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du,sända eller lämna tillbaka den till oss

Reklamationer

Om paketet är skadat så gör du reklamationen direkt på utlämningsstället.

Personuppgifter

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.